Skal du absolut slå græs lige når jeg skal ride?!?!

Kender du det?! Din træning bliver forstyrret af ting du ikke kan kontrollere: naboens hund, mennesker der går og kommer, lyde udenfor ridehallen, vinden i bladene, en fugl der letter, en traktor i horisonten?
Hvordan håndterer du når udfordringerne overstiger forhåbningerne?

Du vil bare gerne have en god ridetur, men glæden og overskuddet forsvinder i takt med at antallet af forstyrrelser vokser og du føler øget behov for at holde øje med omgivelserne og være forberedt på hvad der måske sker om lidt.
Til sidst er du og/eller hesten så lidt til stede at usikkerheden tager over og ridningen føles som en pligt mere end en fornøjelse.

✅Her får du en visualiseringsøvelse til ryttere på alle niveauer, som kan hjælpe dig til at komme ud af tankerne i hovedet og ned i følesen i kroppen, hvor du og hesten kan kommunikere blødt og følsomt med hinanden.

🔹️Vi starter inde i dig: Find det mest afspændte sted i din krop.
Måske tager det lidt tid at finde det.. Dit knæ, din højre arm, øjenbrynene? Det er der et sted!
Giv nu det sted en farve. Kreativt, ikke? Og du må helt selv bestemme hvilken farve din afspændthed har. Min farve er f.eks. mørkeblå.

🔹️Nu trækker du vejret ind i dét sted og mærker hvordan farven vokser.

🔹️Når du puster ud, puster du farven med og for hvert åndedræt du nu tager, vokser farven rundt om dig og din hest til I er omsluttet af en bobbel af afspændt fokusfarve.
Den her bobbel re-bouncer de forstyrrelser, der kommer udefra. Som at kaste småsten på en oppustet ballon.
Det eneste boblen kræver er, at du blive ved at puste din farve ud i den fra dit afspændte sted.

Jo flere farvede pust, jo stærkere bobbel.
Stærkere bobbel = mere fokus, afspændthed og samarbejde mellem dig og din hest både når der er ro omkring jer og når alting sker lige den dag/den time/den klasse du skal ride.

Jeg glæder mig til at høre, hvilken farve din bobbel får og kender du en, der også vil kunne rykke sin ridning ved at puste bobler, så del endelig.

Happy training!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *