om

Lise

At være hestepige er sjovt og hårdt, fantastisk og frustrerende.
Enig?

Mit eget hesteliv startede da jeg var 4 og har indeholdt islænder, haflinger, varmblod og Welsh Cob. Det, der begyndte som en altoverskyggende hobby, er nu min levevej.

Jeg er uddannet Blue Berry Hill Basisinstruktør og pædagog, og min træning og undervisning tager udgangspunkt i hvordan faktuel viden om hesten og os selv samt samspillet mellem hest og rytter kan løfte vores træning og resultater til et nyt niveau, når vi arbejder dedikeret.

Foruden uddannelse har jeg arbejdet i flere stalde, bl.a. på Stutteri Firfod, hvor kærligheden til ungheste- og basistræning blev funderet, taget DRF’s Træner 1-kursus, og kører nu som selvstændig.
De mange timer jeg har brugt med at afprøve, evaluere, omsætte, afprøve igen med mange forskellige typer heste, har gjort at jeg kommer med en bred erfaring indenfor ridning og træning, og jeg søger hele tiden at udvide min viden, både i bredden og i dybden, empirisk og fagligt.

Det er super inspirerende for mig at nørde og analysere hestenes adfærd og biomekanik og arbejde med, hvordan de to ting gensidigt påvirker hinanden i træningen, og så drives jeg af at se hvordan ryttere og heste sammen finder flere værktøjer og oplever succes ved at få det til at lykkes.

Privat er jeg gift med Thomas og mor til Lauge og Ane, hvoraf den sidste i hvert fald lader til at være smittet med passionen for heste.